Over ons

Profiel

De Stadsbehoud Groep belegt in woningen, bedrijfsruimtes, horecagelegenheden, winkels en kantoren op gunstige locaties in de Metropoolregio Amsterdam. Wij ontwikkelen, transformeren en renoveren objecten in alle prijsklassen.

Wij hebben een neus voor plekken met potentie. De behoefte aan woningen is groot in Amsterdam en omstreken, verdichten is noodzaak. Als een van de eerste vastgoedondernemingen zagen wij de kansen voor de transformatie van (voormalige) bedrijfsterreinen dichtbij de stad: plekken waar inmiddels woningbouw of verdichting is toegestaan.

Expertise

Stadsbehoud Amsterdam is in 2014 opgericht door Rutger ter Borgh en Bert Millenaar, onze organisatie bestaat inmiddels uit 10 goed op elkaar ingespeelde medewerkers. Sinds de oprichting van onze onderneming hebben wij reeds veel renovatie- en transformatieprojecten met succes afgerond.

Naast onze voorliefde voor het mooier maken en het in stand houden van historische panden, houden wij ons actief bezig met gebiedstransformaties. Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten, architecten en makelaars.

Het gros van onze objecten kopen wij aan met de intentie deze als lange termijn belegging aan te houden.

Wij bemoeien ons – tot in detail – met elk project, wij streven ernaar hiermee waarde toe te voegen aan ons vastgoed en een positieve bijdrage te leveren aan Amsterdam en haar omgeving.

Mensen